Træt af affaldsdumpere: Truer med politiet

Affaldsdumpere udefra er med til at fylde containerne i Ladegårdsparken. Foto: Rolf Larsen.
I boligområdet Ladegårdsparken i Holbæk er man blevet godt og grundig træt af udefra kommende, som dumper deres affald i områdets affaldscontainere.

Affaldsdumpningen sker både ved højlys dag og midt om natten, og det er både private og erhvervsdrivende, som skaffer sig af med deres affald på den måde, i stedet for at køre til den kommunale genbrugsplads på Spånnebæk.

Selvom containerområdet i flere år har været videoovervåget, har det altså ikke afskrækket ‘affaldsdumperne’ i at smide deres affald i boligområdets containere. Derfor har man nu opsat skilte, som klart gør opmærksom på, at containerne kun må benyttes af Ladegårdsparkens beboere og at “al anden henkastning af affald meldes uden varsel til politiet”.

Skriv et svar