29. marts 2024

Det var et spændende bundopgør, der foldede sig ud på Jyderup Stadion lørdag eftermiddag. Foto: Rolf Larsen

Jyderup BK fik i dag besøg af Høng GF på Jyderup Stadion.

De to hold ligger i bunden af Serie 2, pulje 3. Der var derfor tale om et ægte bundopgør. Begge hold havde om ikke andet, så ihvertfald æren at slås for og det blev da også en spændende kamp.

Begge hold gik til den – så meget at dommeren måtte uddele gule kort undervejs, men det var ikke noget, der ødelagde spillet.

Efter at have bragt sig foran 2-1 8 minutter inde i 2. halvleg så det ud som om, at Jyderup BK kunne hive sejren hjem uden de store problemer. Men så let syntes gæsterne fra Høng ikke, at hjemmeholdet skulle have det. I 79. minut lykkedes det gæsterne at sende bolden i mål til 2-2.

Jyderup’erne lod sig ikke sådan slå ud af gæsternes held, og sendte bolden i Høngs mål til 3-2. Det blev også den endelige stilling, da dommeren fløjtede kampen af.