25. april 2024

Tilykke til Pernille Kruse, som i dag fylder rundt. Billedmanipulation.

Tilykke til Pernille Kruse, som i dag fylder rundt. Billedmanipulation.

Pernille er Pernille Kruse som er medlem af Byrådet i Holbæk for partiet Venstre, fylder i dag rundt. Der skal lyde et stort tillykke fra Holbaekonline.dk og ikke mindst fra beboerne på den lille appendix (blindtarm) til Holbæk, nemlig Isefjordens Perle: Orø.

På Holbaekonline.dk hylder vi princippet: Lille og vågen er bedre end…. og derfor mener vi at kunne tolke Pernille Kruses inderste fødselsdagsønske: En model af Orøfærgen, men her må vi skuffe lidt, for Museet på Orø vil ikke af med denne model, og borgerne på øen vil slet ikke af med den rigtige færge. Og Pernille Kruse har et særligt forhold til Orøfærgen: En dadelfri politisk karriere næsten uden krus(e)-ninger: Var som ung SF’er og endte med i sit voksne liv at blive medlem af Venstre, ovenikøbet formand for Byrådsgruppen. Det skal ikke ligge hende til last: Hvis man ikke som ung er rød, har man ingen følelser, og hvis man som voksen ikke er borgerlig, så har man ingen hjerne, som nogen engang – måske – har sagt.

Når vi taler om en lille krusning på den politiske overfalde, så skyldes det, at det er faldet nogle Orøborgere for brystet, at hun i embedsmedfør har valgt at rejse med den private gule trækfærge i stedet for den kommunale færge.

Men det skal være hende tilgivet. Hvad er et menneske uden fejl: Kedelig, og kedelig kan man ikke beskylde Pernille Kruse for at være.

Endnu engang skal der lyde et tillykke med dagen og gaven fra Holbaekonline.dk er en gratis rundvisning på Orø med Hanne Duelund som guide, og hvis Pernille Kruse tager imod tilbuddet, skal det være hende frit for om hun bruger den ene eller den anden færge. Vi lever trods alt i et frit (liberalt) land.