Forsvarsministeren taler ved 1. Maj i Holbæk

Arbejdernes interionale kampdag 1. maj bliver bliver festligholdt, også i Holbæk.

Der er morgenmad, taler og musik allerede fra klokken 9.00 i 3F huset på Spånnebæk. Her vil folketingsmedlem for Enhedslisten Christian Juhl, Regionrådsmedlem Nicolai Nicolaisen (S), Formand for LO ungdom Lars Knudsen, Socialdemokraternes gruppeformand i Holbæk Kommene Signe Agerholm, Formand for SF Holbæk Svend Aage Larsen og Folketingskandidat for Socialdemokraterne i Holbæk Kredsen Kaare Dybvad Simonsen holde taler.

Der serveres rundstykker og kaffe og det hele garneres med sang og musik. Arrangementet i 3F huset varer til klokken 12.

Musik og taler i Østre anlæg
Dagen fortsætter med musik og taler i Østre Anlæg fra klokken 13.00. Her skal Kaare Dybvad Simonsen igen holde tale, det samme skal bl.a. Lejres borgmester – SF’s nye næstformand Mette Tourborg og forsvarsminister Nick Hækkerup.

Ind imellem vil der være musik og underholdning – bl.a. skal Mig & Drengene spille, der er hoppeborg, legeplads og gladiatorkamp for børnene og så kan der købes øl, vand, pølser, kaffe og is.

Arrangementet i Østre Anlæg varer til 16.30.

One thought on “Forsvarsministeren taler ved 1. Maj i Holbæk

  1. Jamen, gad vide om ikke også Nikolaj Villumsen, der er folketingsvalgt for Enhedslisten her i storkredsen, vil holde en tale i Østre Anlæg i dag?

Skriv et svar