28. marts 2024

Nu bliver det nemmere at finde en p-plads, hvor man kan holde i længere tid mens man går ud og shopper eller ser Holbæks fortræffeligheder.

Klima og Miljøudvalget har på sit møde i tirsdags vedtaget, at der skal være flere p-pladser i Holbæk by med tidsubegrænset parkering.

Udvalget vedtog at den nuværende 4 timers parkeringzone på Gl. Havn ændres til langtidsparkering på nær 10 pladser ud for SURI fiskehandel og 10 pladser ved Havnekiosken, der bliver 2 timers parkeringspladser. Det giver 57 nye langtidspladser.

På den store P-plads mellem Elværket og Piratstræde vil den vestlige ende fortsat have 2 timers parkering – 129 pladser og den østlige ende får 4 timers parkering – 97 pladser.

2 thoughts on “Flere langtids p-pladser

  1. Tak til Klima- og Miljøudvalget !!

    Det er glædeligt at konstatere, at man nu vender tilbage til langtidsparkeringspladser i Havneområdet. Noget som vi på Orø ser som en positiv udmelding fra udvalget, idet vi jo tidligere har peget på, at 4 timers parkering ikke kunne dække det behov som gæster til Orø havde brug for, når de besøgte familie og venner på øen.

    Så tak fordi I har genovervejet sagen – dét skal I have ros for.

Comments are closed.