28. marts 2024

Det endte uafgjort 0-0 da Nordvest FC fredag aften mødte Herlev IF på Holbæk Stadion. Foto: Rolf Larsen.

Det endte uafgjort 0-0, da Nordvest FC fredag aften tog imod Herlev IF på Holbæk Stadion.

Der gik kun 30 sekunder af første halvleg før Herlev havde sit første forsøg på Nordvest FC. Bolden røg ud til hjørne, hvor indlægget i 2. omgang blev taget af Nicklas Dannevang.

Herlevs næste gode forsøg var på hovedstød 6 minutter inde i kampen. Men Nordvest lagde press på og hovedstødet gik forbi målet.

Et par minutter efter havde Nordvest FC et forsøg i Herlevs ende, men bolden blev uden problemer samlet op af Herlevs målmand Christian Schaffer.

Efter endnu et par minutter havde NVFC igen chancen, da et indkast resulterede i et hovedstød mod målet, der dog blev parreret ud til hjørne. Det var Alexander Dige, som sparkede hjørnesparket, som ikke endte i scoring.

Og så havde Nordvest FC overtaget i kampen. Et flot opbygget angreb ender i et frispark tæt på Herlevs mål og et gult kort til Herlevs Emil Kjærsgaard. Igen er det Alexander Dige der sparker. Bolden ender i muren.

Et frispark kort efter ender langt over målet – og det var næsten buzz-ordet for afslutningerne fra Nordvest FC på denne ellers smukke forårsaften. Flere spark mod Herlevs mål endte nemlig med at ryge langt over.

Nordvest FC fik endnu et godt forsøg, da et godt opspil med en flad afslutning gik mod Herlevs mål. Desværre for NVFC, så lavede Herlev målmanden Christian Schaffer en god redning.

I 30. minut får Herlev spillet sig op til NVFCs ende med gode driblinger, der ender i et hårdt skud mod mål. Men Nicklas DAnnevang stod korrekt placeret og greb bolden.

Der var meget skubben, holden og riven kampen igennem og i 31. minut havde dommer Martin Olsgaard øjensynligt fået nok, da han råbte “Nu stopper du!, er du med?” til Herlevs Christian Thorup.

Nordvest FC har endnu et forsøg mod Herlevs mål, da bolden i 36. minut igen bliver sendt langt over målet.

I 41. minut får NVFCs Alexander Dige en højt løftet fod lige i ansigtet og det så ud som om, at det gjorde rigtig av!

Imens solen stille gik ned, kunne de to hold gå til pause uden at der var kommet et eneste mål på scoringstavlen.

I 2. halvleg fortsatte de små narrestreger spillerne i mellem og allerede efter 2. minutter trak dommeren det gule kort op ad lommen og serverede det for Herlevs Thomas Lycek.

Nordvest FCs Kristian Holm får det røde kort. Foto: Rolf Larsen

Men det var ikke kun Herlev som fik kort. For et par minutter efter blev Nordvest FCs Kristian Holm sendt ud af banen med et rødt kort efter hvad der mest af alt lignede end hævnaktion.

Herlev laver et gennembrud og får spillet sig ned til Nordvest FCs ende, men afslutningen ender forbi målet. I det hele taget lykkedes det ikke Herlev at udnytter sin overtals situation. Et forsøg i 59. minut rammer stolpen og løber ud.

Der er forsøg i begge ender, men ingen af dem ender i noget der for alvor ligner en god chance.

Herlevs Christian Thorup, der tidligere i kampen blev skældt ud af dommeren, får det røde kort. Foto: Rolf Larsen.
I 74. minut bliver Herlevs Christian Thorup vist ud efter at have sparket ud efter en NVFC spiller.

Med kun 10 mand på hvert hold, går kampen ind i sit sidste kvarter, da Henrik Ewald forsøger sig med et skud på mål. Det gav intet mål, for bolden blev parreret af Herlevs målmand.

Der skulle gå ti minutter, før der kom et nyt forsøg mod mål. Det var Herlev som forsøgte sig udefra, og bolden gik tæt på overliggeren og forbi målet.

Kampens sidste gode forsøg stod Holbæk for, da holdet i 43. minut efter et godt opspil sender bolden tæt forbi Herlevs mål.

Kampen gik ud i 2 1/2 minuts overtid med et par hjørnespark i Nordvest FCs ende, som Herlev slet ikke formåede at udnytte.

Dermed sluttede kampen 0-0. En kamp som hjemmeholdet sad på i langt det meste af tiden.

Slideshow: Nordvest FC mod Herlev