29. marts 2024

Det endte med uafgjort 2-2 da Nordvest FC besøgte Skjold-Birkerød på Birkerød Stadion lørdag eftermiddag.

Nordvest FC var klart dominerende i første halvleg. I 25. minut lykkedes det Martin Koch at bringe Nordvest FC foran og dermed på vej mod de vigtige tre point, som NVFC har brug for i kampen for at blive på den rigtige side af nedrykningsstregen.

I 45. minut udlignede Birkerøds Demirbas til 1-1. En stilling der dog kun holdt kort, for Bangsgaard sendte bolden i mål inden dommerfløjtet og dermed kunne Nordvets FC gå til pause med en 1-2 føring.

2. halvleg blev knap så nervepirrende og hele halvlegen igennem så det ud til, at Nordvest kunne trække sig sejrigt ud af kampen. Men, men, men, sådan skulle det ikke gå. For i overtiden Birkerøds Anli bolden forbi Nicklas Dannevang til en 2-2 udligning.