19. april 2024

Søndag d. 22. april, kan man opleve politi- og brugshunde i arbejde i Andelslandsbyen Nyvang. PR Foto.

Søndag d. 22. april, kan man opleve politi- og brugshunde i arbejde i Andelslandsbyen Nyvang. PR Foto.
Hunde bliver brugt i stor stil som tjenestehunde, bl.a. hos politiet og SKAT. Søndag kan du se dem i aktion i Andelslandsbyen Nyvang.

Det er Andelslandsbyens ”Laurits Betjent”, der i samarbejde med Andelslandsbyen og Dansk Poltihundeforening, Holbæk afdeling for fjerde gang har arrangeret Politi – og Tjenestehunde i arbejde. I år er det udvidet til også at inkludere Brugshunde i arbejde og sport.

En lang række af tjenestehunde og brugshunde er i spil denne søndag, hvor man har en stand i landsbyen, hvor hver tjenestehundegren og brugshundegren vil vise hundenes færdigheder i arbejde(tjeneste) og i hundesporten, ligesom hundefører vil oplyse om deres specielle tjeneste og arbejde med brugshunde.

Der vil bl.a. være hunde fra Midt og Vestsjællands Politi’s hundepatrulje og specialhunde (narko/sprængstof), ligesom der vil være redningshunde, hyrdehunde, agilityhunde og mange flere.

Der vil også være muligt for folk med egne hunde at afprøve forskellige discipliner inden for hundearbejde f.eks. agility og andet.

På mange af standene vil publikum blive inddraget i i demonstrationen af tjenestehundearbejdet, ligesom ”Laurits Betjent” vil patruljere med sin ”tjenestehund” både til fods og på cykelpatrulje.

Info:
Politi-og tjenestehunde i aktion på Nyvang
Dato: Søndag d. 22. april kl. 10.00 – 17.00
Sted: Andelslandsbyen Nyvang, Oldvejen 25, Holbæk