Web-TV: Sjællands Symfoniorkester på Holbæk Seminarium

Sjællands Symfoniorkester spillede mandag aften på Holbæk Seminarium. Foto: Jesper von Staffeldt.

Mandag aften var der koncert med Sjællands Symfoniorkester på Holbæk Seminarium.

På Holbaekonline.dk vil vi ikke anmelde koncerten, for hvorfor anmelde en koncert?. De som ikke var til koncerten har ingen glæde af anmeldelsen, allerhøjst kan de ærgre sig over ikkke at have været til stede, hvis vel og mærke koncerten var god. For de personer som var til stede, kan en anmeldelse allerhøjest bekræfte eller afkræfte ens indtryk af denne koncert, og hvad en anmelder synes om koncerten er jo bare hans eller hendes subjektive mening. Det der tæller, er din egen mening eller indtryk.

Vi har i stedet valgt at bringe en lille musikalsk videoreportage fra koncerten. Den indbefatter foruden nogen musikalske smagsprøver et interview med orkestrets tillidsmand og med tilhører Carsten Fink, som sidder i Byrådet, valgt for socialdemokratiet.

Efter koncerten talte Deres udsendte medarbejder med et medlem af Holbæk Musik- og teaterforening, der ligesom Deres udsendte var begejstret for koncerten, men godt kunne have ønsket, der var flere unge tilhørere; men som hun sagde: Det bliver en kamp op ad bakke, vi har ikke solgt en eneste ungdomsbillet.

Se indslaget herunder – gerne på fuldskærm og i HD.

Skriv et svar