Fantastisk koncert med Sjællands Symfoniorkester

Sjællands Symfoniorkesters nye koncertmester Jon Gjesme spillede som solist i Saint-Saëns Introduktion og rondo capriccioso. Foto: Jesper von Staffeldt.

Deres udsendte medarbejder på Isefjordens perle var, vistnok som den eneste orøborger, til koncert med Sjællands Symfoniorkester på Holbæk Seminarium.

Andet steds bringer Holbaekonline.dk en musikalsk videoreportage fra koncerten, som byder på interviews og musikalske smagsprøver. Vi fik et interview med et kendt byrådsmedlem, men vi kan røbe så meget, at det glædede medlemmet meget, da orkestret begyndte at stemme efter kammertonen, der som bekendt er et A. Samme medlem svarede også på hvad der gav det største udbytte: at gå til koncert eller deltage i et byrådsmøde. Svaret er ikke uden humor. Et lille fingerpeg: Det er ikke Emrah Tuncer, for denne aften bød “kun” på kultur og ikke fodbold. Endvidere får du svar på hvorfor det var godt at den kinesiske dirigent ikke kunne forstå dansk.

Web-TV: Sjællands Symfoniorkester på Holbæk Seminarium

2 thoughts on “Fantastisk koncert med Sjællands Symfoniorkester

Skriv et svar