Vær med til TV optagelserne af comedy show

Elias Ehlers er klar med sit første one man show “Fucking Glad”, en komisk undren over livet som Elias. Du kan være med til TV optagelserne af Elias Ehlers forrygende nye show, når han torsdag den 26. april 2012 gæster Holbæk Teater.

Tilføjet den 16. april 2012:
AFLYST! TV-optagelser af Elias Ehlers Comedy Show aflyst

Du kan komme med til TV-optagelserne på Elias Ehlerts nye show. Det sker den 26. april på Holbæk Teater. PR Foto.

Elias Ehlers har allerede leveret mange perler til den danske comedy-scene. Alene hans sæt til de sidste års Comedy Aid har vakt vild jubel med hans samfundssatiriske undren over verden omkring ham. Denne gang vender han blikket indad og præsenterer sit indre tragikomiske univers i det forrygende sjove, one man show “Fucking Glad”, der havde premiere på Comedy ZOO den 10. april.

For livet er en lidelse, når man hedder Elias Ehlers, er sortseer og født med et ansigt fastfrosset i afmagtens folder, hvor bare det mindste smil føles, som en mental fibersprængning. Især når verden er fyldt med jubeloptimister, der konstant forsøger at aftvinge ham en smule begejstring eller i det mindste bare en mimik.

Elias’ verden er faktisk hysterisk sjov, set udefra. Og som showet byder på udleverende tilbageblik på livet som Elias og den tristesse han bærer, som et åg på sine i forvejen spinkle skuldre, er det nærmest umuligt at holde tårerne tilbage… for du kommer med garanti til at græde af grin.

– Woody Allen sagde jo så berømt – at humor er “tragedie + tid” og jeg håber at mit show, som helhed kommer til, at bekræfte det udsagn, siger Elias Ehlers selv.

Faktisk er referencen til Woody Allen ikke helt skæv. Begge mestrer de at pinpointe og udlevere tilværelsen i tragikomiske fortællinger – i Elias’ tilfælde afrundet i forrygende sjove og elegante punchlines.

Elias har allerede skabt et navn for sig selv i den danske comedy-branche. I 2006 vandt han “DM i stand-up” ligesom han senere vandt 1. sæson af TV2 Zulus “Comedy Fight Club”. Siden har han kunnet opleves i et hav af forskellige tv-koncepter som “De Nøgne” og “Mørk & Jul”, begge på TV2 Zulu samt “Wulffs Magasin” på DR2. Nu er han så klar med sit første og længe ventede one man show “Fucking Glad”.

Info:
Elias Ehlers – Stand-up Comedy/TV-optagelse
Dato: Torsdag den 26. april 2012 – Kl. 19.00 og 21.00
Sted: Holbæk Teater, Vimmelskaftet 27, Holbæk
Billetter á kr. 50,- via Billetten.dk eller billettelefon: 59 44 00 85

Skriv et svar