29. marts 2024

Som noget nyt åbner Vipperød Hallen nu dørene for alle, uanset om de er i forening eller ej.

Den 19. april kl. 16.00 – 19.00 holder Vipperød Hallen for første gang ”åben hal”. Åben hal er et nyt initiativ, som skal få flere til at dyrke motion, og sikre at haller og lokaler i Holbæk Kommune fremover bliver udnyttet bedre.

– Vi har i hallen et rigtig godt samarbejde med Udvalget for Kultur og Fritid i Holbæk Kommune, og dette samarbejde fører nu til at vi i fællesskab, og som et pilotforsøg, ”åbner dørene” til hallen hver torsdag i tidsrummet 16.00 – 19.00 og hver lørdag fra kl. 10.00 – 13.00. Pilotforsøget kører i første omgang frem til sommerferien 2012, udtaler Steen Elmer Christensen, Formand for haludvalget i Vipperødhallen.

Tankerne er, at man frit kan komme og f. eks slå naboen i badminton, lege med sine børn, eller lave andre ting – uden at man behøver at være tilknyttet en forening eller idrætsklub.

Vipperøds lokale badmintonklub og gymnastikforeningen har forsøgt sig med lignende eftermiddage, og det har været en stor succes både for børn og voksne. Med ”åben hal” initiativet i Vipperød håber man at kunne sprede succesen til hele kommunen.

På åbningsdagen vil Emrah Tuncher, formand for Udvalget for Kultur og Fritid i Holbæk Kommune og Bjarne Kongsted, også fra Udvalget for Kultur og Fritid stille op til en venskabelig badmintondyst som markering af at alle er velkommen.

– Vi ønsker, at så mange som muligt lever et godt aktivt liv, og kan benytte kommunens lokaler og idrætsfaciliteter, også så vi får en bedre udnyttelse af Kommunens fritidsfaciliteter. Så åben hal i Vipperød er det første store skridt i den retning, udtaler Emrah Tuncer.

Alle borgere kan møde op til ”åben hal” uden forudgående tilmelding.