To anholdt for forsøg på tyveri fra SuperBrugsen

I går formiddag fik politiet en henvendelse fra SuperBrugsen i Tølløse om, at to mænd formentlig havde opgivet at stjæle spiritus og chokolade fra butikken.

De var blevet set stille varer på plads igen, som de havde haft i deres egne medbragte poser.

Den ene af mændene var kørt fra stedet i en ældre, udenlandsk registreret personbil, som havde holdt på p-pladsen ved Aldi. Den anden mand var gået fra stedet i retning mod stationen.

Politiet valgte at køre til stedet og mødte på vejen dertil den udenlandske bil, som blev standset. Føreren – en 42-årig mand fra Rusland – blev ud fra signalementet anholdt som værende den ene butikstyv. Da politiet ransagede bilen blev der fundet en større mængde tyggegummi, barbergrej og en GPS, som formodes at være tyvekoster fra et andnu ukendt gerningssted.

Ved eftersøgning af den anden butikstyv anholdt politiet en 39-årig mand fra Hviderusland på Tølløse station. Hans signalement passede på den anden butikstyv.

Begge anholdte blev afhørt og de har overnattet i arresten, indtil politiets jurister i løbet af i dag vil afgøre, om de skal fremstilles i grundlovsforhør.

Skriv et svar