Spritbilist fik beslaglagt bilen

Arkiv foto: Rolf Larsen
En 64-årig mand fra Tølløse blev natten til søndag anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Manden blev standset på Ringstedvej i Holbæk og taget med så han kunne få udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt.

Den 64-årige blev desuden sigtet for kørsel uden førerret, og da han tidligere er blevet taget i tilsvarende overtrædelser, valgte politiet at beslaglægge bilen. Retten vil senere tage stilling til spørgsmålene om straf og påstanden om konfiskation af bilen.

Kl. 0125 blev en 64-årig mand fra Tølløse anholdt for spirituskørsel på Ringstedvej. Den 64-årige blev løsladt efter blodprøve. Den 64-årige blev desuden sigtet for kørsel uden førerret, og da den sigtede tidligere havde begået tilsvarende overtrædelser, valgte politiet at beslaglægge bilen med henblik på senere konfiskation. Retten vil senere tage stilling til spørgsmålene om straf og påstanden om konfiskation af bilen.

Skriv et svar