Kommunen giver penge til amatørbokse-mesterskab

Holbæk Kommune har valgt at støtte Team Bredahls boksemesterskaber i weekenden med 25.000 kroner.

I denne weekend er der nationale begyndermesterskaber og danske mesterskaber i boksning for U-15, U-19 og elite m/k i Tuse Hallen. Mesterskaberne arrangeres af den lokale forening Team Bredahl, og der forventes at deltage cirka 300 unge boksere fra hele landet.

Holbæk Kommune støtter arrangementet med et tilskud på 25.000 kroner – penge der ifølge formanden for Udvalget for Kultur og Fritid er givet godt ud:

– Team Bredahl gør en rigtig stor indsats for de unge. Og indsatsen er ikke kun vigtig for de unge, men for hele kommunen. I bokseklubben får de afløb for deres energi på en god måde og bruger tiden fornuftigt. Desuden trækker mesterskaberne mange mennesker til Holbæk, så vi var ikke i tvivl om, at de skulle have støtte til arrangementet, udtaler Emrah Tuncer.

Tilskuddet skal bruges til dækning af udgifter til Dansk Amatør Bokseunion, der i forbindelse med stævnet sørger for de praktiske forhold, herunder dommere og kampledere.

Jimmi Bredahl, der er leder af klubben, sætter pris på det kommunale tilskud:

– Jeg blev opfordret af Dansk Amatør Bokseunion til at holde mesterskaberne, der de sidste fem år har været afviklet i Jylland. Jeg skulle bare lige betale de 25.000 til bokseunionen, som det koster at afholde stævnet. Så det er jo alle tiders, at vi nu har fået pengene fra Holbæk Kommune, fortæller han.

Fra drøm til mesterskab

– At drive Team Bredahl har altid været min drøm. Jeg har 500 medlemmer i klubben i alderen 10 – 67 år. Og der er ca. 25 unge på kampholdet i alderen fra 10-25 år. De fleste kommer hver dag, og det første, jeg forlanger, er, at de laver deres lektier, inden de går i gang med noget som helst andet. Det giver respekt og nogle engagerede unge, og det er jo hele idéen med min klub. Heller et ringhjørne end et gadehjørne.
4 boksere her fra Team Bredahl stiller op til mesterskaberne, og måske er der nogle vinderfavoritter imellem – nu må vi se. Vi forventer at der kommer rigtig mange mennesker forbi, slutter Jimmi Bredahl.

Når mesterskaberne løber af stablen i weekenden, er der ikke kun boksning i hallen, men også andre aktiviteter og boder, så tag hele familien med. Der er gratis entré til stævnet.

Skriv et svar