Påkørsel på Orøfærgen

I morges kunne man på Orø havn se et opbud af brandbiler, redningshelikopter, polti og brandvæsen. Foto: Jesper von Staffeldt.

Ved ca 8.30 tiden skete der en påkørsel på Orøfdærgen.

På det tidspunkt afhenter en postbil fra Orø en anhænger med post fra Holbæk. Under manøvrering med anhængeren overser postmedarbejderen en ældre dame, som bliver påkørt og kommer under vognen/anhængeren.

styrmand Bjarne Nielsen, der her taler med politiet, trådte til og fik frigjort passageren. Foto: Jesper von Staffeldt.

Resolut får styrmand Bjarne Nielsen fat i en donkraft og løfter passageren fri. Imens bliver der via 112 tilkaldt hjælp og Øens læge Carsten Roug kommer til stede, samt en redningshelikopter, en ambulance, politiet og Orø Brandvæsen.

Passageren bliver fløjet til Rigshospitalet, men skulle være uden for livsfare. Holbækonline.dk bringer senere mere om ulykken bl.a. en video.

Se også: Billeder fra ulykken

5 thoughts on “Påkørsel på Orøfærgen

 1. Den ældre kvinde, så blev påkørt af af postbilen er blevet undersøgt på Rigshospitalet, og er nu blevet sendt hjem igen uden alvorlige men

 2. det var da glædeligt at høre at ulykken ikke er tragisk for både posten og personen der blev påkørt

 3. Endnu et lille PS! En sommerhusgæst gjorde Deres udsendte medarbejder opmærksom på , der også var to af Orøs frivillige akuthjælpere til stede.
  Endnu engang. Flot, flot indsats fra alle de involverede parter

 4. Husk næste gang der sker en ulykke på
  Orø at i altid kan blive orienteret
  via holbækonline, de første reelle oplysninger om hvad der er sket for jeg først nu, tak, den ældre dame ligger stadig på traumecentret i københavn, og er således endnu ikke udskrevet, hendes tilstand er stabil, men ikke god, jeg vil en af de første dage, forsøge at få hende kørt hjem.- ikke over.
  En stor tak til bjarne nielsen og hele redningsberedskabet,
  jens

Skriv et svar