28. marts 2024

Den 26-årige Steffen Nielsen blev i dag idømt 1 år og ni måneders fængsel ved retten i Holbæk. , hvor hans søn er tiltalt for vold mod tre mænd.. Arkiv foto: Rolf Larsen

En 27-årig mand fremstilles i dag i Retten i Holbæk, sigtet for drabet på en 22-årig i Fællesskoven på Stevns. Arkiv foto: Rolf Larsen

Retten i Holbæk bliver i eftermiddag omdrejningspunktet i drabssagen fra Fællesskoven på Stevns, hvor den 22-årige Anders Mark Hansen blev dræbt forrige lørdag.

Politiet anholdt nemlig i går en 27-årig mand fra Køge, som klokken 13 i eftermiddag bliver fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk.

I forvejen sidder en 33-årige mand anholdt i sagen. Han har fået opretholdt sin anholdelse frem til mandag kl. 17.00, hvor han formentlig vil blive fremstillet i retten igen.

Pressen kommer også
Drabssagen har i denne uge haft pressens bevågenhed og man må forvente, at journalister, fotografer og TV-hold også vil være til stede i eftermiddag ved Retten i Holbæk for at følge sagen – også selvom anklagemyndigheden af hensyn til den videre efterforskning vil begære dørene lukket.