Web-TV : Fastelavn på Orø

Molboerne kunne ikke have gjort det bedre, da de voksne slog katten af tønden foran Orø Brugs. Foto: Jesper von Staffeldt.

Egentlig burde overskriften have været : Og nu skal alle more sig. For børnene og de voksne morede sig, da der blev slået katten af tønden foran Orø Brugs.

Men det må have været børnene der har moret sig mest, da de så deres forældre og andre voksne prøve at slå katten af tønden. Hvis der som i gamle dage, havde været en kat i tønden, så ville katten have været død af kedsomhed – så lang tid gik der før der skete noget med de voksnes tønde. Var katten død af kedsomhed, så var tilskuerne det i hvert fald ikke. Der blev slået mange slag i luften, der blev små-tjattet til tønden, nogle deltagerne gik på røven, åh undskyld på rumpen, vor præst var jo også til stede, kort og godt, denne film var strøget ind som nr. 1 på en udsendelse med hjemmevideoer.

Bør ses i HD-kvalitet.

Læs også: Fastelavn på Orø

Skriv et svar