28. marts 2024

De to lokale 3. divisions damehold har været i aktion søndag eftermiddag.

Det startede ikke for godt for hjemmeholdet, da Holbæks damer i 3. division tog imod Nordbornholms ditto.

Gæsterne sørgede for at give Holbækkerne modstand, så ved pausen have Holbæk kun et enkelt måls føring, 12-11.

Hvad spillerne havde fået at vide i pausen vides ikke, men hvad det så end var, så var det virkningsfuldt. Det var næsten et andet hold, der kom ind til 2. halvleg.

Hjemmeholdet formåede i 2. halvleg at sætte gæsterne til vægs og indkassere en 27-19 sejr.

Næste kamp spilles ondsag d. 29. februar klokken 19.30 mod Ishøj HF i Ishøj Idrætscenter.

Nederlag til Team Tornved KFUM
Hvor Holbæk fik en sejr, så måtte Team Tornved KFUM se sig slået af bundholdet Brøndby HK.

De to hold mødtes i Stadionhallen i Brøndby i en kamp, der endte 25-24 til hjemmeholdet.

Også Team Tornved KFUM har en pause inden holdet onsdag den 29. februar kl. 19.30 skal møde Sakskøbing/Slemminge Håndboldklub i Mørkøv Hallen.