Politiaktion afslørede 167 gram hash på Diligencen

Tirsdag eftermiddag slog politiets Specialgruppe Vest til mod værtshuset Diligencen på Jernbanevej i Holbæk.

Samtlige gæster på værtshuset blev visiteret, for politiet havde mistanke om, at gæster på stedet var i besiddelse af narkotika.

Blandt de visiterede var en 60-årig mand fra Holbæk, som blev fundet i besiddelse af 41 gram hash, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Han fik samtidig at vide, at han ikke måtte komme på stedet de næste to år på grund af hans narkotikabesiddelse.

Udover hashen på den 60-årige fandt en narkohund yderligere 110 gram hash, der var gemt i et ryglæn. Det var ikke muligt at finde en ejer til hashen, der blev taget med af politiet som hittegods.

En 40-årig kvinde fra Holbæk blev fundet i besiddelse af en peberspray, og hun blev sigtet for overtrædelse af våbenloven. Også hun fik et forbud mod at komme på stedet de næste to år grundet hendes våbenbesiddelse.

En anden 60-årig mand fra Holbæk blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, da han havde 15 gram hash, vægt og hashpibe på sig. Han fik et to-årigt forbud mod at komme på stedet.

En 45-årig kvinde var i besiddelse af 1 gram hash. Hun blev sigtet for lov om euforiserende stoffer og fik også forbud mod at komme på stedet de næste to år.

Skriv et svar