Web-TV: Jul i Nisseland

Der er nisser overalt i Nisseland i Skamstrup ved Mørkøv. Foto: Jesper von Staffeldt
Tag med Holbaekonline.dk på besøg i Europas største nisseland – som ligger i Skamstrup ved Mørkøv.

Som tidligere omtalt på Holbaekonline.dk besøgte Deres udsendte medarbejder på Orø sammen med sin bedre halvdel Europas største nisseland.

Er der hundrede mekaniske nisser? Nej, 200? Nej 500? Nej. Få svaret ved at se nedenstående video.

Hvis du ligesom Deres udsendte medarbejder ikke rigtig ved hvor Skamstrup ligger, så gå ind på www.nisseland.dk under “Find vej” eller brug din GPS: Skamstrupvej 19, 4440 Skamstrup, som udgangspunkt For adressen Lindholtvej 4 findes ikke på min GPS, men brug førstnævnte adresse som udgangspunkt og følg skiltene til Nisseland.

Web-TV indslaget bør ses i fuld skærm og HD-kvalitet.

2 thoughts on “Web-TV: Jul i Nisseland

  1. Et vigtigt PS! Nisseland kan ikke tilbyde det sore kolde bord, men har få, til gengæld veltillavede retter. Vi smagte en flæskestegs-sandwish med en rødkål der sagde spar to til alt. Hertil kan man købe de gode juleøl fra Det lille Bryggeri i Ringsted. Bedre kan det ikke blive.

  2. Jeg vil bare lige skrive, at har man ikke været i Nisseland, så skal man se at få gjort de.. Jeg blev overrasket over så mange detaljer der er, og jeg blev hurtigt imponeret.. Ejerne er bare super søde og dejlige venlige, man kan TYDELIGT mærke at der er lagt HJERTEVARME i alt omkring en.. Så bare se at kom afsted alle sammen.. og ellers God jul herfra

Skriv et svar