Allan Mortensen forlader Holbæk Teaters juleforestilling

Den altid travle skuespiller og sanger Allan Mortensen måtte for få dage siden sande at det var på tide at skrue ned for bluset.

– Jeg fik det dårligt og opdagede at jeg var ved at gå ned med stress. Jeg var bange for at det ville gå ud over min optræden, i Holbæk Teaters teaterkoncert ‘This is Christmas’, fortæller Allan Mortensen.

På Holbæk Teater beklager man selvfølgelig at Allan Mortensen har meldt fra, men har samtidig fuld forståelse for valget.

– Det ville have været dejligt at se Allan Mortensen i vores sjove og anderledes juleforestilling, men vi har selvfølgelig fuld forståelse for Allans valg, siger teaterdirektørerne Kristoffer Møller Hansen og Brian Kristensen.

Erfaren skuespiller og sanger redder julen på Holbæk Teater
Martin Preisler overtager Allan Mortensens rolle i teaterkoncerten ”This is Christmas” og det er absolut en erfaren og øvet herrer der redder julen på teatret.

Martin Preisler er for mange et ubeskrevet blad, men han har efterhånden rørt ved alt hvad der kan kravle og gå inden for den danske musikbranche. Han har sunget med de fleste af landets bedste musikere og medvirker på adskillelige albumindspilninger blandt andet med Radioens Big Band og diverse film soundtracks. Juni i år udgav han sit første soloalbum “Lettermanstar”.

Martin har derudover igennem de sidste 15 år haft hovedroller i mere end 1o store musicalopsætninger og teaterkoncerter bl.a. ”Gasolin”, ”West Side Story” og senest som Judas i Folketeatrets turné-opsætning af ”Jesus Christ Superstar”, som også var et smut forbi Holbæk Teater.

– Det er utroligt heldigt at Martin Preisler kunne træde til med så kort varsel og vi er helt sikre på at rollen i vores teaterkoncert er i gode hænder. Martin har spillet med i mange af de største teaterkoncerter her i landet og er en rigtig god skuespiller og så synger han bare helt fantastisk , slutter teaterdirektørerne Kristoffer Møller Hansen og Brian Kristensen.

Martin Preisler kan sammen med Karoline Munksnæs, Trine Pallesen og Jens Andersen opleves på Holbæk Teater når man på én gang åbner alle 24 låger i julekalenderen i teaterkoncerten ”This is Christmas”.

Skriv et svar