Barokaften med Bolette Roed

Onsdag aften spiller Holbæk Ensemblet sammen med blokfløjtevirtuosen Bolette Roed.

Programmet byder på swingende og følsom musik af de store barokkomponister, som Corellli, Telemann og Händel.

Bolette Roed afsluttede sine soliststudier fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 2004 med en anmelderrost debutkoncert, og allerede året efter blev hun udnævnt til Årets DR-kunstner. At hun nu vender tilbage for at spille sammen med Holbæk Ensemblet, skyldes ifølge Morten Ryelund den gode fornemmelse fra tidligere koncerter med hende og idéen om – lige som i sportens verden – ikke at ændre på sammensætningen af et ’vinderhold.’

Info:
Barokaften med Holbæk Ensemblet og Bolette Roed
Dato: Onsdag d. 16. november 2011 kl. 20.00
Sted: Musikhuset Elværket, Gasværksvej 9, Holbæk
Se mere på www.musikhuselvaerket.dk

Skriv et svar