28. marts 2024

Bolden går forbi Nichlas Dannevang da Hvidovres Søren Weibel scorer holdets første mål, da de to hold mødtes i november sidste år på Holbæk Stadion. Foto: Rolf Larsen.

Bolden går forbi Nichlas Dannevang da Hvidovres Søren Weibel scorer holdets første mål i kampen. Foto: Rolf Larsen.

Nordvest FC måtte se sig besejret 1-3, da holdet i dag tog i mod de divisionens tophold Hvidovre på hjemmebane. Kampens resultat er dog ikke helt dækkende for Nordvest FCs indsats.

Gæsterne lægger fra start pres på Nordvest FC og allerede i 2. minut kommer det første forsøg fra HIF. Det ender dog med at ryge over målet. Presset forbliver på NVFC, der i 7. minut dog laver et hurtigt opspil fra egen banehalvdel og mod HIF, uden at det ender med en scoring.

I 10. minut sender NVFC et upræcist langskud mod Hvidovres mål, så bolden ryger langt forbi. Mindre end 50 sekunder efter er HIF igang med et kontra og sender bolden over NVFCs mål. Et minut efter, forsøger Hvidovre igen uden held.

Nordvest svarer igen med et to hurtige forsøg, der dog ikke giver noget resultat.

I 15. minut kommer Nordvest igennem fra egen banehalvdel med et godt og velspillet spil op ad banen mod Hvidovre. Men som det kommer ikke til afslutning.

Hvidovre overtager bolden og lægger igen pres på NVFC. Et hurtigt forsøg på mål bliver taget af Nichlas Dannevang.

Presset skifter lidt frem og tilbage og resulterer i forsøg på begge mål. I 21. minut forsøger NVFC med et skud på mål, som dog bliver taget uden problemer af HIFs målmand Andreas Larsen.

Fire minutter senere forsøger HIF mod Nordvest, denne gang ender bolden med at flyve over målet. HIF fastholder presset og i 28. minut sender Hvidovres nr. 9, Søren Weibel, bolden i Nordvests net til 0-1.

Små fem minutter senere får Nordvest en mulighed på et hovedstød, der dog ryger forbi HIFs mål. Nordvest fastholder presset på HIF foran gæsternes mål. Bolden går til hjørne og hjørnesparket sendes godt ind foran mål og på rebounden sender Nordvest FC den i nettaget – på ydersiden.

Dermed kunne de to hold gå til pause med en 0-1 føring til Hvidovre IF.

Nordvest FC lægger fra starten af 2. halvleg press på Hvidovre. Allerede 00.43 sekunder inde i halvlegen sender NVFC bolden mod HIFs mål. Bolden bliver dog grebet af HIFs måland.

Mindre end to minutter efter har NVFC to forsøg mod HIF, hvoraf den sidste ender med at flyve henover målet.

HIF for et forsøg mod Nordvest FC, som dog afværges af Nichlas Dannevang.

NVFC fastholder presset i de næste minutter og sender først et langskud over HIFs mål og fem minutter efter ender endnu et forsøg mellem hænderne på Hvidovres målmand. Endnu et forsøg ender med, at bolden går forbi HIFs mål.

Der blev gået til den, da Nordvest og Hvidovre mødtes på Holbæk Stadion. Foto: Rolf Larsen.

Efter at have været presset i de første ti minutter af 2. halvleg samlede Hvidovre øjensynlig sig selv op og lagde pres på Nordvest. I 60. minut lykkedes det Hvidovres nr. 14, Marc Olsen at sende bolden i mål og sit hold foran 0-2.

Efter det mål, har Nordvest FC boldkontrollen det meste af tiden i de næste minutter. Indtil Hvidovre igen lægger pres på og sender en bold forbi Nordvest FCs mål. I løbet af de næste to minutter får Hvidovre to chancer. Det ene ender langt forbi målet, mens det andet bliver sikkert taget af Nichlas Dannevang.

I 67. minut får Hvidovre et frispark lige uden for straffesparksfeltet og det ender med et mål, da HIFs nr. 7, Jesper Christjansen sender bolden ind mellem Nordvests målstolper. 0-3.

Spillet foregår herefter hovedsageligt på midten. Indetil et opspil fra Nordvest mod HIF ender med et indkast. Kaan Meetin kaster bolden ind på banen og starter dermed et hurtigt spil, som ender med at Nordvests Rasmus Tangvig reducerer til 1-3.

Kort efter forsøger NVFC sig igen, men sender bolden over mål.

Gæsterne får igen overtaget i kampen og lægger pres på hjemmeholdet. Hvidovres nr. 9, Søren Weibel bliver spillet helt fri foran Nordvests mål, men han sender bolden forbi målet til sin egen store ærgelse.

Hvidovre fastholder presset. i 83. minut ender et forsøg på mål med, at Hvidovre får hjørne. Hjørnesparket bliver dog hevet hjem af Dannevang.

Kort efter snupper Dannevang endnu en bold, da HIF forsøger sig igen.

Nordvest FCs sidste chance i kampen, er i 89. minut, da Kaan Metin på et frispark sender bolden over Hvidovres mål.

Hvidovre får samlet bolden op og skynder sig ned til NVFCs mål, hvor de presser hjemmeholdet i de sidste minutter af overtiden, indtil dommeren fløjter kampen af.

Hvidovre vinder 1-3.

Se også: Soundslides: Nordvest FC vs Hvidovre IF