28. marts 2024

Nordvest FC tager onsdag imod Fremad Amager i en testkamp på Holbæk Stadion. Arkivfoto: Rolf Larsen.

Det er ikke sikkert, at der fremover skal stå Nordvest FC på de lilla trøjer. Foto: Rolf Larsen.
Da byrådet onsdag aften vedtog at sponsorere Fodboldklubben Nordvest FC med 400.000 kroner fremkom der ønksker om at klubben skifter navn. Emrah Tuncer bekræfter, at man diskuterer navneskifte i klubben.

Venstres Bjarne Kongsted mente at det vil give signalforvirring hvis klubben med den nye aftale sælger stadion navnet til fx Sparekassen Sjælland:

– Så vil det pludselig hedde, at Nordvest FC spiller på Sparekassen Sjælland Stadion i Holbæk, sagde Bjarne Kongsted.

Jørgen Topsøe fra Socialdemokraterne var enig:

– Vi bør sige til bestyrelsen (i fodboldklubben -red.), at de bør fjerne navnet Nordvest og bytte det ud med noget,der indeholder ‘Holbæk’.

Emrah Tuncer (B) havde, på grund af sin bestyrelsespost i fodboldklubben erklæret sig inhabil og var gået uden for døren, mens punktet blev behandlet afbyrådet. Han fortæller til Holbaekonline.dk, at fodboldklubben allerede overvejer at skifte navn.

Web-TV: Emrah Tuncer om den nye sponsoraftale

Læs også: Gratis adgang til Nordvest FCs kampe for alle børn

4 thoughts on “Måske nyt navn til Nordvest FC

  1. Nu må det stoppe, nyt navn igen.
    Er de fuldstændige lige glade med suporterne.
    Nyt navn og vel sagtens også nye trøjer det kan vare ikke være rigtigt, komplet inkompetent bestyrelse.

  2. det er ikke navnet jeg er forarget over, men det at de skal have 400.000 kr. når kommunen skærer ned på støtten til alle andre foreninger for at der skal spares penge, men nu ved vi hvor de sparede penge er på vej hen. Så til din komentat Rene med at bestyrelsen er inkompetent, må jeg sige at de er da de kloge, hvorimod vores komunalpolitikere må være de inkompetente i denne sag.

  3. Selvfølgelig skal Nordvest FC hedde noget med Holbæk. Navnet Nordvest FC er noget kunstigt sludder.

  4. Per Terp-Sørensen skal ikke lade sig forarge over noget som ikke er rigtigt. Aftalen mellem Holbæk Kommune og Nordvest FC betyder ikke yderligere udgifter for kommunen. Det er en aftale der er skruet sådan sammen at begge parter har fordele uden yderligere omkostninger for kommunen.

Comments are closed.