Maale: Der skal tre point på kontoen

Thomas Maale ser gerne at Nordvest FC vinder efterårets to sidste kampe. Arkiv foto: Rolf Larsen.
Det kan gå hen og blive en spændende kamp, når Nordvest FC i eftermiddag tager imod Rishøj BK i efterårets næstsidste kamp.

De to hold står forholdsvis lige i den samlede stilling i 2. division øst. Rishøj ligger på 5. pladsen med 21. point fra 6 vundne, 3 uafgjorte og 4 tabte kampe. Nordvest FC ligger lige under på 6. pladsen med 20 point. Nordvest FC har 6. vundne, 2 uafgjorte og 5 tabte kampe.

I torsdags skippede Nordvest FC træningen og tog ud og bowlede i stedet. Det skete i et forsøg på at viske de dårlige indtryk fra de seneste kampe væk.

Maale: Det er vigtigt vi slutter godt
Nordvests cheftræner, Thomas Maale, forklarer holdets lidt magre resultater i efteråret med, at man er midt i en opbygningsfase:

– En del unge spillere har fået chancen, det skaber ustabilitet, hvilket har resulteret i gode kampe og en gang imellem mindre gode kampe, siger Thomas Maale til Nordvest FCs hjemmside.

Han ser dog gerne, at de Nordvest FC vinder de to sidste kampe i efteråret:

– Det er vigtigt, at vi slutter godt af på efterårssæsonen og går til vinterpause på nogle gode oplevelser og kampe – og forhåbentlig lægger afstand til bunden, siger han til nordvestfc.dk.

Han mener også, at det burde være muligt at slå gæsterne i søndagens kamp:

– Den bliver vanskelig, men rammer vi det niveau, vi bør, så skal der være tre point på kontoen. Vi møder et godt organiseret hold med en solid defensiv, siger Maale til Nordvest FCs hjemmeside.

Kampen mod Rishøj BK spilles i eftermiddag kl. 13.00 på Holbæk Stadion.

One thought on “Maale: Der skal tre point på kontoen

  1. kampens resultat Nordvest FC – Rishøj BK
    1-2.
    Vor sportsredaktør Rolf Larsen kommer snart på banen med en fyldig reportage

Skriv et svar