25. april 2024

Kaan Metin scorede Nordvest FCs eneste mål i dagens kamp mod Vanløse. Foto: Nordvest FC.

Nordvest FC havde brug for en sejr, da holdet i dag tog til København for at møde Vanløse IF på Vanløse Idrætspark.

Og det var tæt på, at det var lykkedes at få sejren i hus.

Det blev på ingen måde nogen særlig målrig kamp. Således skulle der gå hele 17 minutter, før Nordvest FC’s Kaan Metin leverede kampens første og eneste mål og sendte sit hold foran. 0-1.

Bolden blev spillet godt frem og tilbage mellem de to mål og der var da også flere halvgode forsøg, men ingen af de to hold fik sat yderligere mål på scoringstavlen.

Stillingen var altså også 0-1 til NVFC, da holdene gik til pausen.

I 2. halvleg blev der igen forsøgt scoret i begge ender – men hverken Vanløse eller NVFC var heldige nok, til at placere bolden mellem stængerne.

Men i sidste minut udlignede Vanløses Simon Hanghøj til 1-1. Og dermed endte kampen uafgjort.