19. april 2024

Vor Orømedarbejders ynglingsfilm er C.V. Fields : Øllet blev hans skæbne. Foto: Rolf Larsen.

Vor Orømedarbejders ynglingsfilm er C.V. Fields : Øllet blev hans skæbne. Foto: Rolf Larsen.

For én gangs skyld vil Holbaekonline.dk’s medarbejder slippe videokamera og mikrofon for at fortælle om sit andet kærlighedsforhold: Øl.

Årsagen er at “Holbækfærgens Venner” afholder gravøl på færgen i anledning man nu fra november sløjfrer de sidste afgange i weekenden i vinterhalvåret.

Jesper von Staffeldt vil på en uhøjtidelig måde fortælle om sit andet kærlighedsforhold som startede i gymnasiet, hvor øl simpelthen blev brugt til at fulde sig ved klassefesterne, via sine sommerferiejob på Tuborg i studietiden på eksporttapperiet til sin høje alderdom, hvor noget af fritiden bliver brugt til at smage de mange specialøl fra de små mikrobryggerier som er skudt op, som paddehatte (men hvor mange desværre også måttet lukke p.g.a. finanskrisen).

Arrangementet foregår på Holbækfærgen lørdag d. 29.10 kl. 18.50 (fra Orøsiden) og slutter, når færgen atter har sat kursen mod Orø med landing kl. 20.20. Og da Orø Brugs er sponsor for arrangementet, kan vi oplyse, at foredraget ikke bliver lutter teori!