25. april 2024

Svebølle havde overtaget i det meste af kampen. Foto: Rolf Larsen.

Nordvest FC blev løbet over ende i fredagens lokalopgør mod Svebølle B&I i 2. division.

Kampen startede jævnbyrdigt med et par hurtige forsøg til begge hold. Men efter knapt 20 minutter havde gæsterne sat sig på kampen og lagde pres på hjemmeholdet.

Det blev til et par gode forsøg til begge hold inden Svebølles nr 14 Mohammed Ashiri i 43.  minut sendte bolden i Nordvests net og sit hold foran 0-1.

Det var også stillingen da dommeren fløjtede til pause.

Allerede i det første minut efter pausen havde Svebølle et forsøg på Nordvest FC. Dermed viste de, at de havde tænkt sig at fastholde presset. På trods af enkelte forsøg  fra NVFCs side, så lykkedes det Svebølle at holde fast og i 63. minut cementerede Svebølle sit overtag da nr.3 Kim Munk sendte bolden i Nordvests mål.

Svebølles angreb var aftens bedst fungerende og holdet kunne fortjent rejse hjem med en 0-2 sejr.

Med aftens sejr har nyoprykkerne lagt sig foran NVFC i den samlede stilling med 22 point mod Nordvests 19.

Kampen trak iøvrigt 1206 tilskuere til stadion.