Pensionister på udflugt til Orø

Pensionisterne fra Tuse Ældrecenter hyggede sig i Orø Forsamlingshus. Foto: Jesper von Staffeldt.

Mange siger pressen fokuserer lidt for meget på det negative i tilværelsen. Det vil vi råde en smule bod på her på Holbaekonline.dk

Deres udsendte medarbejder kom tilfældigvis forbi Orø forsamlingshus, hvor en ca 75 ældre var på vej op i to busser.

Vi faldt i snak sammen, og flere af de ældre, som kom fra Tuse Ældrecenter, sagde spontant: Det var en oplevelse at spise her på Orø Forsamlingshus. “Hvor var maden dog god”. “Her er rigtig hyggelig at være”. “Og så fik vi en spændende rundvisning, og vores guide var en mand som vidste noget om tingene her på Orø”. Af beskrivelsen vil Deres udsendte gætte på, at guiden var tidligere byrådsmedlem og storbonde Ole Nielsen.

Så alt her på Orø er altså ikke kun snak om Holbækfærgen.

Ps! Og mens vi er ved Orø Forsamlingshus, kan vi nu i god tid røbe, der sker noget spændende lørdag d. 3 dec. Denne dag vil Holbaekonline.dk´s medarbejder vise en dokumentarfilm han optog for to år siden. Filkmen handler om nu afdøde lokalhistoriker, samfundsrevser m.m.: Harald Petersen. Den er ikke tidligere vist, og den dag vil være den eneste chance for at se den. Filmen bliver suppleret med Kalvesteg og ris á la mande og god traditionel julemusik leveret af Merete Ruud Hansen. Vi vender senere tilbage til det arrangement på Holbaekonline.dk

Skriv et svar