20. april 2024

Alexander Dige scorer til 3-1 mod Fremad Amager. Foto: Rolf Larsen.

Det blev til en velfortjent sejr, da Nordvest FC mødte Fremad Amager på hjemmebane søndag eftermiddag.

Fra starten var det Nordvest FC, som sad på 1. halvleg, det viste sig klart, da Martin Koch i femte minut scorede kampens første mål og sendte hjemmeholdet foran 1-0.

Små fem minutter senere kommer det første reelle forsøg fra Fremad Amager. Bolden flyver dog over målet.

I 17. minut kommer endnu et forsøg fra Fremad Amager, men bolden bliver reddet af NVFC’s målmand, Nicklas Dannevang. Et hurtigt kontra forsøg blev reddet i den anden ende, af Fremad Amagers målmand Mikkel Hasling. Godt et minut senere forsøger Nordvest FC igen – og igen bliver bolden taget af Mikkel Hasling.

I 28. minut forsøgte Nordvest sig endnu en gang på Fremad Amager, men bolden endte på ydersiden af nettaget.

I 31. minut sendte Martin Koch bolden forbi målmanden Mikkel Hasling til 2-0 for Nordvest FC. Mikkel Hasling blev efterfølgende liggende på banen og måtte have behandling. Resten af 1. halvleg humpede Fremad Amager målmanden og han blev derfor skiftet ud i pausen.

I det hele taget blev Fremad Amager blev ramt af flere skader i kampen. Således blev alle tre udskiftninger brugt til at skifte skadede spillere ud. Først var det Nr. 16 Jacob M. Andersen der måtte gå ud efter en tackling, Så var det Nr. 4 Anton Smedegaard, der blev skiftet efter at have været en tur i græsset og til sidst var det som sagt målmanden Mikkel Hasling, der i pausen blev skiftet ud.

Inden pausen havde Nordvest FC flere forsøg på Fremad Amagers mål. I 37. minut blev et forsøg taget af den nu skadede målmand og to minutter senere ramte bolden stolpen og endnu et forsøg i samme minut røg forbi målet.

Men Fremad Amager fik også lov til at forsøge sig, da der i 42. minut blev dømt frispark til Ama’rkanerne. Det lykkedes dog ikke holdet at udnytte muligheden og heller ikke et forsøg et minut senere gav resultat, bolden fløj over NVFCs mål.

Et forsøg i 45. minut fra Fremad Amager endte i hænderne på NVFCs målmand Nicklas Dannevang.

Dermed kunne de to hold gå til pause med stillingen 2-1 til Nordvest FC.

Hvad Fremad Amagers cheftræner Martin Jungsgaard havde sagt til sine tropper i pausen vides ikke. Men gæsterne gik på banen og lagde fra starten pres på Nordvest FC og forsøgte at holde spillet på Nordvest FCs banehalvdel.

Men selvom det lykkedes gæsterne i store dele af 2. halvleg at holde spillet i Nordvset FCs banehalvdel, så var ddet alligevel Nordvest FC, som havde flest gode chancer. Den første kom 6. minutter inde i halvlegen, men endte dog uden mål.

Luften gik lidt ud af kampen, men i 72. minut forsøgte Fremad Amager uden held, at score på Nordvest FC, som til gengæld lavede et kontra løb, der endte med at Toke Morsing sendte bolden fobi målet. Det blev byttet med en ny kontra, denne gang fra Fremad Amagers side og endte med, at nr. 7 Olcay Senoglu sendte bolden i mål til 2-1 i kampen 75. minut.

NVFC fik en ny chance i 80. minut, da dommeren tilkendte holdet et frispark lige uden for straffesparksfeltet. Frisparket blev taget af nr. 3 Alexander Dige, der sendte bolden direkte i mål til 3-1.

Efter det sidste mål, faldt der lidt ro over spillet med en del midtbane spilleri, som ikke førte til noget før Fremdag Amager i kampens allersidste minut sender bolden lige i armene på Nordvest FCs målmand Nicklas Dannevang.

Dermed blev kampens resultat 3-1 til Nordvest FC.

Se også: Slideshow: Nordvest FC vs Fremad Amager

Kampens mål:
Nordvest FC 3 – 1 Fremad Amager

5. minut Nr.25 Martin Koch, Nordvest FC
31. minut Nr.25 Martin Koch, Nordvest FC
75. minut Nr. 7 Olcay Senoglu, Fremad Amager
80. minut Nr. 3 Alexander Dige, Nordvest FC