LokalTV på nettet

HOtv er navnet på Holbaekonline.dks nye web-tv side. Her kan der både ses gemte indslag og live-tv.
Holbaekonline.dk har i de seneste mange år bragt web-tv indslag som en helt naturlig del af dækningen af vores område. Men nu tager vi endnu et skridt med en helt ny service: lokal TV.

HOtv.dk er navnet på “den lille ny”, og udover at give et nemt overblik over vores web-tv indslag, så er det også her, at vi engang imellem vil sende LIVE tv.

– Internettet er et fantastisk medie. som vi hos Holbaekonline.dk gerne vil udnytte så godt vi kan, siger Holbaekonline.dks redaktør Rolf Larsen og uddyber:

– Vi kan levere både skrift, billeder, lyd og ikke mindst web-tv. Med HOtv.dk har vi gjort det lettere for alle at finde vores web-tv indslag og så har vi samtidig gjort klar til at sende tv live.

Det bliver dog ikke hver dag, at HOtv.dk sender live:

– Det er meget ressourcekrævende at sende live. Derfor vil vi, ihvertfald i starten, begrænse det til nogle få gange. Men når vi ikke sender live, så sender vi et udvalg af indslag i et såkaldt loop, som også kendes fra bl.a. DR Update, fortæller Rolf Larsen.

Opfordrer alle til at være med
Redaktøren opfordrer alle til at være med til at lave lokal-tv:

– Lokal-tv skal være lokalt. Og jeg forestiller mig indslag fra f.eks. den lokale håndboldklubs loppemarked, en opvisning i hestedressur eller stemingsbilleder fra pensionistforeningens julebazar. Der er mange muligheder og jeg skal da opfordre folk til, at sende os deres videoindslag. De behøver ikke at være redigerede, vi klipper gerne indslagene.

HOtv kan ses på www.hotv.dk, her kan man også læsere mere om, hvordan man kan sende indslag til siden.

One thought on “LokalTV på nettet

Skriv et svar