28. marts 2024

Med en frisk 5-0 sejr over Avarta i søndags tog Nordvest FC til Ølstykke for at møde SC Egedal.

Hjemmeholdet håbede helt ind til kampens start på en sejr over NVFC. SC Egedal ligger blandt bundholdene i 2. division øst, så en sejr ville pynte gevaldigt på den konto.

Men det gik ikke, som SC Egedal havde håbet. Selvom SC Egedal nok startede best, så var det Nordvest FC, som kampen igennem havde overtaget. Det førte i 29. minut til, at Martin Koch scorede det første mål for Nordvest FC.

Det var også stillingen, da holdene gik til pause.

Efter pausen holdt Nordvest FC fat i overtaget og Martin Koch kunne score sit andet mål i kampen efter 55 minutter og bragte NVFC foran med 0-2.

Et par forsøg fra SC Egedals side blev reddet af NVFCs keeper Nicklas Dannevang.

Og i sidste minut sørgede Ferdinand Bangsgaard for det tredje og sidste mål. Dermed kunne Nordvest FC tage hjem til Holbæk med en sejr og 3 point.