29. marts 2024

Dagens 5-0 sejr over Avarta var hårdt tiltrængt.

Onsdag aften tabte Nordvest FC pokalkampen mod Viborg FF og røg dermed ud af turneringen, dertil kommer, at Nordvest FC ligger under midten i 2. division øst i denne sæson. Derfor ville en sejr pynte på regnskabet og måske give et løft til spillerne. Og sejr -det fik de.

383 tilskuere så til, da Rasmus Lundberg allerede i det første minut sendte bolden i Avartas mål og lagde grundstenen til en kamp med NVFC som den alt dominerende magt på banen.

Lundberg gentog successen ti minutter senere og bragte dermed Nordvest FC foran 2-0.

Med to scoringer så tidligt i kampen, turde både fans og spillere at tro på det. Martin Koch sendte bolden i mål i 20. minut og bragte hjemmeholdet foran 3-0. Det var også resultatet, da de to hold gik til pause.

I det 50. minut sørgede Kaan Metin for at øge føringen yderligere, da han nettede bolden til 4-0.

Nordvest FC understregede sin overlegenhed i kampen, da Martin Koch for anden gang sendte bolden i mål, til slutresultatet 5-0.

Kampen igennem var det hjemmeholdet, som havde boldkontrollen. Avarta havde ikke bolden særlig meget og som resultatet viser, så var Nordvest FC skarpe på afleveringerne i dagens kamp. Det har ellers været et stort problem i denne sæson, at der på trods af gode oplæg ikke blev scoret.

Næste kamp for Nordvest FC er på udebane mod SC Egedal. Kampen spilles klokken 15.00.