29. marts 2024

Viborg FFs Jesper Kjærulf sender scorer kampens eneste mål på et straffespark. Foto: Rolf Larsen.

Nordvest FC tabte til Viborg FF i onsdagens landspokalkamp.

Viborg kunne rejse fra Holbæk med en 1-0 sejr i 3. runde af landspokalturneringen.

Nordvest FC var ellers kommet godt fra start og lagde pres på gæsterne fra 1. division. Desværre fik Fazil Keskin efter knapt 15 minutter revet skulderen af led og måtte udgå – læs mere her.

Begge hold havde flere chancer i løbet af kampens første 45. minutter. Det største for Nordvest FC var i 22. minut da bolden blev sendt på Viborgs stolpe. Viborg svarede igen og fik selv en stor chance to minutter senere.

I 30. minut gjorde Nordvest FC endnu et godt forsøg på at få mål på tavlen, men bolden fortsatte fobi målet.

Imod slutningen af 1. halvleg gik gassen lidt ud af ballonen for begge hold, men Viborg nåede endnu en stor chance, da holdet i 43. minut forsøgte sig mod Nordvest FCs mål – dog uden held.

De to hold kunne gå til pause med 0-0 på måltavlen.

Efter pausen var det umiddelbart Viborg FF, der havde teten på banen. 3 minutter inde i 2. halvleg fik holdet en chance, der dog endte i klumpspil foran Nordvest FCs mål. Der kom endnu en god chance til Viborg, da bolden – forgæves – blev sendt mod Nordvest FCs mål på et hovedstød. I 10. minut endte bolden på ydersiden af nettaget hos NVFC.

De tog hold skiftedes herefter til at forsøge sig mere eller mindre halvhjertet på hinandens mål.

Først i 34. minut lykkedes det Viborg FF at få et mål, da holdets nr. 17, Jesper Kjærulff, scorede på et straffespark.

Nordvest FC forsøgte herefter at komme på skudhold af modstanderens mål, uden dog for alvor at lave farlige afslutninger.

Hjemmetholdet kan takke sin målmand, Nicklas Dannevang for, at Viborg ikke fik endnu et mål på tavlen. I 45. minut reddede Dannevang nemlig et godt forsøg fra Viborg.

Kampen endte 1-0 til Viborg FF og dermed er Nordvest FC ude af Landspokal-turneringen.