20. april 2024

Musikklubben Elværkets efterårsprogram byder på både nye navne og gamle kendinge.

Som altid henvender Musikklubbens program sig til et meget bredt publikum. Alligevel har Musikklubben valgt at rette blikket mod fremtiden, og præsenterer et stærkt og talentfuldt hold af unge artister, med bland andre Xander, The Blue Van, Lykke Andersen og ikke mindst dobbeltkoncerten med Sarah West, der bla står bag megahittet Mest Ondt og Cirkusprinsessen Silja Okking, der på bedste vis præsenterede sig på Elværket som opvarmning for Alphabeat.

Der er altså et mix af brandvarme talentfulde navne – hvoraf en del af dem er stærkt på vej frem på den danske musikscene, og et mix som også vil give de unge koncertgæster, noget at gå i byen efter.

Fra lørdag d. 10. september går det løs med bluesy rock fra den international prisvindende sangskriver Thorbjørn Risager. Det er første gang Thorbjørn lægger vejen forbi Musikklubben.

Når Magtens Korridorer eller arbejdet som forsker tillader det, lufter Johan Olsen gavflaben sammen med Simon Beck bla kendt fra Viva Vertico og ikke mindst Lykke N. Andersen, der er et helt nyt og uprøvet talent med en vidunderlig uspoleret stemme og følsom udstråling. Det sker 1. oktober når de sammen hylder det, at leve livet – trods mulige bivirkninger.

Og ugen efter er de unge Brønderslev-drenge fra The Blue Van tilbage på Elværket, med deres formidable amerikansk inspirerede stadionrock a-la 70’erne. De har stille og roligt udviklet deres helt egen stil, og høres rigtigt tit i fulde omdrejninger på danske og specielt amerikanske radiostationer bla. med numrene Maneater, Man Up og Love Shot, når de da ikke synger om succes med U21 landsholdet. Og så er The Blue Van med i initiativet Local Heroes hvor lokale bands får lejlighed for at varme op for bandet – også i Holbæk. Interessen er stor, og kan følges på Facebook.

Får de ikke chancen sammen med The Blue Van er muligheden for at optræde på Elværkets store scene fortsat tilstede. I samarbejde med Gaya, Underhuset og Nordvestnyt afholdes indledende runder for lokale talenter, og vindene kan alle sammen opleves når det bedste fra de bedste ruller over scenen på Elværket d. 11. november.

To sikre hit må siges at være Xander d. 29. oktober og L.O.C d. 5. november. Begge kunstnere lover unikke shows hvor sangene får lov at leve live. Og så kan alt jo ske…

Selv om der blæser nye musikalske vinde, holder Musikklubben også fast i de gode traditioner med eksempelvis 2. juledags koncerten – hvor det igen-igen er Die Herren der er på spil og et genhør med gode gamle bramfrie Allan Olsen, også denne gang ”i eget hår”. Mon ikke der er en ting eller to der bliver sat på plads den dag.

På billetfronten udvider Musikklubben sortimentet, og gæster kan nu bestille Musik&Mad billetter hvor spisning og koncert smelter sammen til en endnu større oplevelse. Det er Restaurant Bryghuset No5, der som ny sponsor i Musikklubben lægger både kok, bryggeri og lokaler til det nye initiativ, med 2 særligt udvalgte retter.