28. marts 2024

Nordvest FC måtte se sig besejret, da de lørdag mødte Søllerød-Vedbæk Boldklub på udebane.

Hvis Thomas Maale var skuffte efter kampen mod Birkerød, så må han nærmest være deprimeret efter denne kamp.

Der gik 13 minutter, så havde BSVs Andre Riel bragt hjemmeholdet foran 1-0. I den 28. minut udlignede Martin Koch og syv minutter senere sendte han bolden i BSVs mål igen og sørgede for en kortvarig 2-1 føring til NVFC.

Det lykkedes dog Dennis Holmberg at udligne for BSV, så holdende gik til pause 2-2.

Fire minutter inde i 2. halvleg sendte Tobias Toftesgaard BSV foran 3-2. Syv minutter senere cementerede Daniel Lindsten hjemmeholdets føring med 4-2.

Ligesom han havde startet kampen med en scoring, så var det også Andre Riel, der kunne lukke og slukke med en 5-2 scoring i 78. minut.

Nordvest FC måtte dermed se sig besejret for 2. gang i træk.