28. marts 2024

NVFC forsøger ved Birkerøds mål, men uden held. Foto: Verner Petersen

416 tilskuere havde søndag eftermiddag fundet vej til Holbæk Stadion, hvor Nordvest FC tog imod Birkerød.

Nordvest FC kommer stærkt fra start og allerede efter få minutter, er der forsøg indenfor rammen, men det reddes af Birkerøds målmand.

Kampen bølger frem og tilbage, med en lille overvægt til NVFC, som dog ikke helt kommer til afslutninger.Der bliver fortsat fightet intenst fra begge hold, masser af hårde nærkampe, godt tempo i kampen.

Bolddrengene har travlt,men gør et flot stykke arbejde, de sørger for at kampen holdes oppe i tempo .

Birkerød er meget tæt på en scoring i 35.min. men den ”sniger” sig lige over overliggeren.

NVFC presser voldsomt på i Birkerøds straffesparksfelt. Det belønnes i 40. minut ved en flot scoring af nr. 20 – Emil Hülz. og dermed kan hjemmeholdet gå til pause med en 1-0 føring.

Da holdene efter pausen kommer på banen, har begge foretaget udskiftninger.

Birkerød virker lidt matte efter pausen og det giver NVFC en del gode chancer, men ikke nogen scoring.

Efter et lille kvarter finder Birkerød et ekstra gear, nu er det dem der har overtaget.

Spillet er ikke så tempofyldt og intenst i 2. halvleg, det virker som om NVFC er tilfredse med deres føring. I 75. minut kikser det for NVFCs forsvar og Mads Bojesen laver et selvmål og dermed er der udlignet for Birkerød.

NVFC prøver at presse spillet op ad banen, det lykkedes, men efterlader et hul bagude og det bliver straffet i 85. minut da Frederik Trier sendte bolden i mål og Birkerød foran med 1-2.

Nu bliver der for alvor presset på fra NVFC, selv målmand, Niclas Dannevang, kommer op ad banen og deltager i spillet, Birkerødspilleren Ercan Demirbas ser dette i overtiden og sender en høj bold ned i det tomme mål. Slutresultat 1-3.

Det var en underholdende og livlig kamp. Der skal fra Holbaekonline.dk lyde en stor tak til Blue Sharks for god behandling.