24. april 2024

Det blev til sejr, da Nordvest FC i dag besøgte Herlev i sæsonens første kamp.

Det blev en kamp uden de store chancer for de to hold. Men keeper Nicklas Dannevang havde en superredning og der var en stor chance til Fazil Keskin.

De blev dog Kaan Metin, der 10 minutter før tid sikrede sejren til Nordvest FC med en 1-0 scoring.

Kampen blev lige så svær som forudset. En lige kamp uden de store chancer. Dog havde målmand Nicklas Dannevang en superredning og Fazil Keskin en stor chance og Kaan Matin ramte stolpen. Det lykkedes dog Kaan Matin at få bolden mellem stængerne 10 minutter før tid og sikrede dermed en 1-0 sejr til Nordvest FC.

Det var træner Thomas Maales første ordinære kamp med NVFC. Både Nicolai Iversen og Rasmus Tangvig, der begge netop har skrevet med Nordvest FC debuterede på banen.