Mange spritbilister snuppet i weekenden

Arkiv foto: Rolf Larsen.

Der har været flere tilfælde af spritkørsel i vores område i denne weekend.

Fredag aften kl. 19.01 skete der et færdselsuheld på Tjørnedvej i Tølløse. En 36-årige mand kom kørende på knallert og da han svingede til venstre ad Sophienholmsvej kørte han ind i græsrabatten og videre ind i en sten, hvorefter han væltede.

Den 36-årige kom ikke til skade, men en en alkometer-test viste, at han havde en for høj promille. Han blev derfor anholdt og taget med, så han kunne få udtaget en blodprøve.

En 25-årig mand fra Asnæs blev klokken 19.40 rutinemæssigt standset på Kirkevej i Svinninge. En alkometer-test viste, at han havde en for høj promille. Han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel og kørt til udtagning af blodprøve.

Lørdag eftermiddag kort før klokken 18 blev en 58-årig mand fra Regstrup anholdt og sigtet for at have kørt spirituskørsel på Hovedgaden i Tølløse. Manden blev taget med, så der kunne udtages en blodprøve.

Klokken 20 samme aften standsede politiet rutinemæssigt en bil på Butterupvej i Holbæk. Bilens fører, en 60-årig mand fra Tølløse, måtte blæse i alkometeret, som viste en for høj promille. Han blev derfor anholdt og måtte aflevere en blodprøve.

Klokken 00.38 natten blev en 23-årig mand fra Fårevejle St. Anholdt og sigtet for både spirituskørsel og kørsel uden førerret. Politiet standsede den 23-årige, da han kom kørende i en bil ad Kalundborgvej. Det viste sig at den 23-årige i forvejen var frakendt førerretten og ad han pustede i alkomteret, viste det en for høj promille.

Søndag formiddag kl. 11.02 var det så en 20-årig kvinde fra Korsør, som blev stoppet i at køre spritkørsel. Kvinden blev standset på Amtsvejen i Jyderup. Hun blev anholdt og sigtet for spirituskørsel og løsladt igen, efter hun havde fået udtaget en blodprøve.

Klokken 01.18 natten til mandag blev en 59-årig mand fra Tølløse anholdt og sigtet for spirituskørsel. Manden kom kørende på knallert ad Hjortholmvej i Tølløse da politiet standsede ham. Den 59-årige blev løsladt efter at han havde afleveret en blodprøve.

Skriv et svar