Qvist og Kaan har karantæne i aften

Lasse Qvist (tv) og Metin Kaan (th) er begge idømt karantæne til kampen i aften. Foto: Nordvest FC.


Når Nordvest FC i aften løber på banen, så bliver det uden Lasse Qvist og Metin Kaan.

Begge spillere har nemlig fået karantæne efter fordi det vurderes, at de begge bevidst sørgede for at få advarsler kampen mod Avarta, så de kunne afsone karantænen i den betydningsløse kamp mod Skjold og så til gengæld være klar til aftenens vigtige kamp mod Blokus FC.

Meddelelsen om karantænen kom fra DBU i dag og det er cheftræner Freddy Andersen overhovedet ikke tilfreds med:

-Det er under al kritik. Hvis de mener, at der er en sag, så er det mindste, man kan gøre, at informere om det i god tid, så man kan forberede sig på det. Jeg synes næsten, det er en dobbeltstraf. Ét er, at de vælger at straffe dem, hvilket de vel har ret til at gøre, hvis de mener, at det er berettiget, men så kan de gøre det på en fair måde, så man har en mulighed for at forberede sig. Det synes jeg på ingen måde, vi har nu, siger Freddy Andersen til Bold.dk. Han skal nu finde på en ny opstilling til aftenens kamp.

Leave a Reply