Keltisk Festival i Andelslandsbyen Nyvang

Lørdag og søndag er der keltisk festival i Nyvang. Foto: Andelslandsbyen Nyvang.
I dag og i morgen slår Andelslandsbyen Nyvang for anden gang portene op for et festfyrværkeri af en Keltisk festival i samarbejde med Holbæk Pipe Band.

Der vil være masser af boder med filt, uld, strik og husflid. I Det blå Telt tilbydes øl og wiskeysmagning af udsøgte varer fra små bryggerier. Her faldbydes også den guldvindende økologiske ”Bornholmerpølse”, der vandt guldmedalje i 2009 og 10. I ”Madam Blå” kan Nyvangs egen festøl og hverdagsøl handles til den lækre mad. Hele weekenden er der festlig sækkepipemusik og skotsk folkemusik.

For sækkepiberne vil der denne gang være Skandinaviske Mesterskaber for bands om lørdagen og solokonkurrencer om søndagen.
Begge dage afsluttes der med sammenspil, såkaldt Massed Bands, efter konkurrencerne. Der vil være mange bands repræsenteret, og dermed også mange forskellige tartans, eller farver på kiltene.

På husmandsstedet serveres smagsprøver og kaffe med Richs og alle butikker og huse er fyldt med frivillige, der brænder for at fortælle om andelstiden til de besøgende gæster. Mejeriet er i drift og smeden hamrer løs i smedien.

Weekendens program:

Lørdag den 11. juni
kl. 11 Sækkepibekonkurrencer begynder (Grade 4)
kl. 15.30 Drum Majors konkurrence
kl. 16 Konncertkonkurrence
kl. 16.30 Præmieoverrækkelse

Søndag den 12. juni
kl. 10 Solo konkurrencerne begynder
kl. 10.30 Solo tenor
kl. 15 Massed Bands
kl. 15.30 Præmieoverrækkelse

Info:
Keltisk Festival 2011
Dato: Lørdag d. 11. juni og søndag d. 12. juni 2011.
Sted: Andelslandsbyen Nyvang, Oldvejen 25, Holbæk

Skriv et svar