HPI Electronics & Cables A/S opgiver Holbæk

HPI Electronics & Cables A/S i Hørby opgiver at finde egnede lokaler til udviddelsen i Holbæk området og flytter i stedet til Korsør.

Virksomheden meddeler, at man er vokset ud af sine nuværende rammer, med tidligere tre produktions-, teknik -og administrationsfaciliteter i Roskilde, Holbæk og Korsør, og man mener ikke, at man med de igangværende aktiviteter kan fortsætte på de nuværende adresser.

Derfor samles alle enheder nu under et tag.

Hos HPI Electronics & Cables A/S fortæller man, at der har gennem lang tid har været meget grundige undersøgelser af markedet for nye faciliteter til HPI i Holbæk og i Korsør, og valget er faldet på nye og moderne faciliteter i Korsør, til trods for virksomhedens oprindelige udgangspunkt i Holbæk.

Selskabet beklager at fremtiden ikke kunne sikres i Holbæk, til trods for flere tiltag til at sikre dette, men selskabet er nødt til at sikre en konsolidering umiddelbart, som ikke lokalemæssigt kunne gennemføres i Holbæk.

Men man håber at mange af medarbejderne fra de nuværende produktionssteder vælger at flytte med til de nye faciliteter, som man mener vil give bedre arbejdsmiljø og rammer til personalet.

Skriv et svar