40 års jubilæum på Orø

Bjarne Nielsen (tv i billdet) kan 1. juni fejre fejre han har været ansat 40 år ved Orøfærgen.

Den 1.juni har Bjarne Nielsen Orø været ansat 40 år ved Holbæk-Orø færgeoverfarten.

Bjarne Nielsen startede sit arbejdsliv ligesom sin svoger Torben Nielsen som fisker, men de sidste 40 år har han ikke været ude med snøren men derimod med tangen, når der skulle klippes biletter.

Bjarne Nielsen ville have gået på pension 1. juli men har udskudt tidspunktet et par måneder. Om det skyldes usikkerheden om de sidste færgeafgange bliver bibeholdt eller ej, eller det skyldes tanken om at være sammen med sin bedre halvdel 24 timer i døgnet, skal være usagt.

Når / hvis Bjarne går på pension, vil han hellige en del af sin fritid med at spille badminton, sammen med Holbaekonline.dk´s Orømedarbejder , idet begge er lidt for glade for bordets glæder samt en kold pilsner (eller to).

Skriv et svar