Udviklingsstrategien debatteres på Facebook

Maj måned byder på startskuddet til, at politikere og borgere for alvor kan tage fat på at debattere indholdet i den kommende udviklingsstrategi for Holbæk Kommune. Blandt andet på Facebook-siden ”En god fremtid for Holbæk Kommune”.

– For at få så mange konstruktive vinkler og bud på, hvordan vi bringer Holbæk Kommune godt ind i fremtiden, og for at sikre et bredest muligt medejerskab til strategien blandt borgerne, så lancerer vi nu en side om Udviklingsstrategien på Facebook, forklarer borgmester Søren Kjærsgaard.

Inspiration til de politiske drøftelser
På Facebook-siden har borgere og politikere – udover at debattere – blandt andet mulighed for at dele fotos, video, artikler etc. om alt det, der fungerer godt her i kommunen i dag; og dermed inspirere hinanden positivt. Dertil kommer, at siden også vil synliggøre og samle op på den fremtidskonference om Udviklingsstrategien, som finder sted lørdag den 28. maj 2011 på Elværket.

– Vi ved, at langt størstedelen af vores borgere bevæger sig scenevant i dette sociale medie. Så med andre ord er det en oplagt vej til at få endnu flere ’i tale’. Facebook-siden er altså tænkt som en ekstra mulighed for dialog mellem borgerne – og mellem borgerne og politikere, slutter Søren Kjærsgaard.

Du kan besøge Facebook-siden her . Og læse mere om Udviklingsstrategien på kommunens hjemmeside

Skriv et svar