Afdøde berømtheder serverede ved ombygningsfest

Dead Man's Party spillede da Bryghuset No. 5 holdt ombygningsfest. Bandet består af Christian Bruun på trommer, Jeppe Cederstrøm på bas, Kenneth Reiner på keyboard og Niklas Lamhauge Hansen på guitar/vokal. Foto: Brian Christiansen.

Stemningen var helt i top, da Bryghuset No. 5 lørdag aften holdt ombygningsfest under navnet Dead Man’s Night.

Bartenderne var klædt ud som afdøde berømtheder, så det var muligt at købe drinks af bl.a. Marilyn Monroe og Tommy Seebach. Bandet, der leverede musikken, kaldte sig til aftenens lejlighed Dead Man’s Party og der blev kun spillet musik af afdøde kunstnere. Der blev udlovet et shot (en drink) til den gæst, som først kunne nævne hvem den afdøde kunstner var, hvergang der blev spillet et nummer. Det blev hurtigt til en sport for mange.

Det lidt bizarre tema til trods, så var stemningen høj og gæsterne repræsenterede alle aldersgruppe.

Ombygning skal sætte fokus på brygning
I de næste uger vil Bryghuset No. 5 blive bygget om, så der kommer mere fokus på netop Ølbrygningen, der i den gamle indretning ikke var særlig fremtrædende. Bryghuset No. 5 åbner dørene igen den 6. maj.

One thought on “Afdøde berømtheder serverede ved ombygningsfest

  1. Super aften, fantastisk musik. Held og lykke med ombygningen, glæder mig til at se resultatet.

Skriv et svar