Erhvervs- og Økonomiministeren besøgte vækstfabrikken

Mandag hen over middag besøgte Erhvevs- og Økonomiminister Brian Mikkelsen vejen forbi Vækstfabrikken i Holbæk.

I næsten to timer hørte han om tankerne bag vækstfabrikken og blev vist rundt i de lokaler, hvor lokale iværksættere kan få målrettet hjælp til at udvikle sig gennem blandt andet netværks-udbygning, sparring, udvikling og mentorordning.

Ministeren fik også lejlighed til at tale med blandt andre borgmester Søren Kjærsgaard, direktør for Væksthus Sjælland Mads Váczy Kragh og tre iværksættere, som har plads i Vækstfabrikken.

Brian Mikkelsen er selv opstillet i Holbækkredsen:

– Jeg er både glad og stolt over den satsning kommunen har lavet med den nye Vækstfabrik. Vækst er helt afgørende for Danmarks fremtid, og derfor er en satsning som Vækstfabrikkerne meget interessant, sagde Brian Mikkelsen inden besøget.

– De nystartede virksomheder er meget vigtige for væksten i Danmark, for det er her det største potentiale ligger for nye arbejdspladser og fornyet vækst. Fra politisk side skal vi derfor også aktivt gå ind og understøtte de nye virksomheder i at udnytte potentialet og skabe vækst. Et projekt som Vækstfabrikkerne er et interessant tiltag i den indsats, sagde Erhvervs- og Økonomiminister Brian Mikkelsen.

Skriv et svar