Færdselskontrol på Orø

I går eftermiddag mellem klokken 16.00 og 18.00 afholdt færdselspolitiet færdselskontrol på Orø.

I alt 63 køretøjer blev kontrolleret.

Politiet oplyser, at en person blev sigtet for kørsel uden førerret, fem blev sigtet for kørsel uden sele, en blev sigtet for kørsel med et ikke fastspændt barn og en blev sigtet for manglede kørekort til anhænger.

One thought on “Færdselskontrol på Orø

  1. Jungletrommerne går !
    Knap havde færdselspolitiet sat deres ben på Orø, før nyheden som sædvanlig var ude over den lille ø. Men denne gang kom politibetjentene heller ikke forklædt som de plejer. De stod i fuld uniform bl.a. ved den gl. Brugs.
    Som flere Orø-borgere sagde til Holbaekonlines medarbejder på Orø :
    Det er glædeligt de mod sædvane ikke har stoppet bilister med for megen alkohol i blodet

Skriv et svar