Miljøministeren besøger lokal virksomhed

Miljøminister Karen Ellemann besøger den 8. april virksomheden Bio Vækst A/S i Audebo. Foto: Steen Evald.

Miljøminister Karen Ellemann besøger Bio Vækst A/S i starten af april som led i en række virksomhedsbesøg, hvor ny miljøteknologi er fællesnævneren.

– Grøn teknologi står højt på regeringens dagsorden. Derfor er det vigtigt for mig som miljøminister, at få input fra de virksomheder, der skal være med til at løfte regeringens målsætninger om øget grøn eksport, et renere miljø og flere danske grønne arbejdspladser i fremtiden, siger Karen Ellemann.´

Med den sin miljøteknologiske handlingsplan har regeringen indtil videre givet 60 millioner kroner i tilskud til 88 miljøteknologiske udviklingsprojekter siden 2007. Og projekterne spænder bredt fra udvikling af nye miljøvenlige produkter, som kan benyttes i danskernes hverdag til rent drikkevand i Kina.
– Jeg er meget interesseret i at komme ud og høre virksomhedernes bud på, hvad der skal til for at skabe yderligere vækst i den grønne teknologi. Det kan både sikre miljørigtige produkter til danskernes dagligdag, og gavne eksporten fremover og dermed give danske grønne arbejdspladser, siger miljøminister Karen Ellemann.

Den 8. april besøger ministeren først MAN Diesel & Turbos testcenter på Teglholmen i København og derefter kommer turen til Bio Vækst A/S i Audebo, hvor der modtages og behandles affald fra husholdninger, industri og slam fra offentlige renseanlæg.

Besøget finder sted kl. 14.30 – 15.30, oplyser Miljøministeriet.

Skriv et svar