Holbækvirksomhed sørger for lavere el-regning

En ny virksomhed, som har etableret sig i Holbæk på vækstfabrikken, tilbyder sine kunder lavere udgifter til belysningen.

Virksomheden Energy Light, vejleder sine kunder om hvordan der kan spares på udgifterne til belysning og udvikler såkaldt energi optimeret lys. En løsning som også giver en betragtelig reducering i CO2 regnskabet.

Igennem en lang udvikling har Energy Light sikret sig at lyset er godt og ikke blåt som andre LED producenter. Der benyttes LED løsninger hvor dette er muligt. Men LED er ikke altid løsningen, oplyser virksomheden, der derfor analyserer den enkelte virksomheds behov i sammen med kunden.

Blandt kunderne tæller firmaet Miljøministeriet og til flere store fabrikker.

Det er planen at Energy Light skal kunne tilbyde finansiering af belysnings anlæggene så snart der er etableret en fast aftale med en investor eller partner.

Skriv et svar